Activitate preventivă destinată cetățenilor, derulată cu spijinul I.P.J. Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Județean Anticorupție Brașov au desfășurat, recent, pe raza unui spațiu comerical din municipiul Brașov, o activitate cu caracter preventiv destinată cetățenilor, în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru”.

Activitatea a fost desfășurată cu spijinul I.P.J. Brasov-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, iar cu prilejul acesteia, cetățenilor le-au  fost prezentate aspecte referitoare la atitudinea ce trebuie adoptată în cazul în care iau la cunoștință despre săvârșirea  unor infracțiuni de corupție, care sunt consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora.

Pe parcursul acestei acțiuni preventive s-a mai procedat la distribuirea către cei cu care s-a interacționat, a unor materiale de informare (flyere) specifice Campaniei ,,M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, cu mesaj adaptat structurilor de investigare a criminalității economice -,, Investigăm pentru siguranța dumneavoastră!”.

Totodată, în cadrul discuțiilor, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție și la sistemului național Call center anticorupție 0800.806.806.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Având în vedere contextul epidemiologic actual, activitățile s-au desfășurat cu respectarea măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.