Activități derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere (2 august)

  • Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. (1) și alin. (3) din Codul Penal.

În fapt, la data de 02 august 2022, în jurul orei 16.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care conducea un utilaj agricol pe raza localității Ucea de Sus, din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar utilajul agricol i-ar fi fost încredințat, spre a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său.

Citeste și:  România şi Iordania au lansat un pod turistic aerian

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.  

  • La data de 02 august 2022, în jurul orei 13.05, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 36 ani, care conducea un autovehicul pe DN73A, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Citeste și:  Juniorii U13 de la ACS Kids Tâmpa - campioni naționali pe echipe la badminton

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.