Actorul Jean Paler, mărturii şocante dintr-un spital din Brașov: Ne încuiau ca pe câini

Actorul Jean Paler a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a fost internat în spitalul din Brașov. Acesta a explicat că medicii nici măcar nu treceau pe la pacienți, iar căldura era inexistentă. În momentul în care a dorit sa plece, celebrul actor a fost bătut de personalul spitalului.

Jean Paler a comparat experiența sa cu cea a unui pușcăriaș, explicând că mâncarea era sub orice critică, iar un pușcăriaș o duce mai bine decât un bolnav. Actorul a fost internat în spital din cauza problemelor pe care le are cu inima, potrivit romaniatv.net.

”Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav. Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni.

Citeste și:  Paul Georgescu, înotătorul român care a parcurs strâmtoarea Cook din Noua Zeelandă în 9 ore

A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a spus Jean Paler, pentru FANATIK.

Actorul are probleme grave de sănătate, luptându-se de 12 ani cu grave afecțiuni la inimă. Reamintim că Jean Paler are grave probleme de sănătate, iar de 12 ani se luptă cu grave afecțiuni la inimă. Actorul este operat de cinci ori, unde i s-a pus un fibrilator și patru stenturi. Cu toate astea, artistul a fost lovit și înjurat de echipa de medici și asistenți din Spitalul Tractorul.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

”Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Am stat aproape o săptămână acolo, timp în care am văzut o doctoriță de două ori, de care v-am spus mai sus. Când m-am externat din acest spital m-am rugat la Bunul Dumnezeu, m-am închinat și m-am rugat și am mulțumit că am scăpat de pușcărie”, a mai spus Jean Paler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.