ACUM Percheziții la Brașov: Este vizată o grupare specializată în spargeri de locuințe

Percheziții chiar acum în Brașov și Giurgiu pentru anihilarea unei bande de spărgători de locuințe. Acțiunea este coordonată de poliţiştii ploieşteni și vizează locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe. Prejudiciul produs în urma spargerii mai multor apartamente, de gruparea vizată, este de 150.000 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, şapte descinderi au loc în judeţul Giurgiu şi în judeţul Braşov. Totodată au fost emise şapte mandate de aducere care vor fi puse în aplicare.

„Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – septembrie 2020, persoanele bănuite ar fi pătruns în 8 locuinţe din Ploieşti şi 4 din Târgovişte, prin spargerea geamului apartamentelor de la parter, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi bani. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 150.000 lei”, precizează reprezentanţii IPJ.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov şi Giurgiu. Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.