Adevărul despre construcția Aeroportului Brașov. Ce se întămplă cu banii

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, a declarat, vineri, că se lucrează la soluția pentru finanţarea din bani europeni a aeroportului din Brașov. Lucrăm pentru a finanţa cât mai mare parte din investiţia la aeroport.

„Lucrăm la soluţia pentru finanţarea din bani europeni a aeroportului. Săptămâna viitoare, mă voi întâlni cu Unitatea Geografică România din DG Regio pentru a-i pune pe masă ceea ce am lucrat toată vara, împreună cu Consiliul Judeţean (Braşov – n.r.) şi Consiliul Concurenţei. Avem două variante pe care le vom propune. (…) Decizia noastră e ca, până când nu avem discuţia cu Comisia Europeană – şi aceasta este programată pentru 17 septembrie, la Bucureşti – să nu facem un anunţ detaliat, pentru că avem nevoie şi de acordul lor. (…) Lucrăm pentru a finanţa cât mai mare parte din investiţia la aeroport”, a precizat ministrul Fondurilor Europene, într-o conferinţă de presă, la Braşov. 

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de caco la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.