Adolescenți sancționați de Poliția Locală Brașov pentru vandalism

Polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier – Ridicări Auto care patrulau în zona Străzii Bâlea în seara zilei de 04.04.2022 au surprins în flagrant doi minori care vandalizau gardul Bisericii Sfântul Nicolae din Scheii Brașovului.

Cei doi adolescenți  au fost conduși la Secția 1 Poliție, asupra lor fiind găsite 3 spray-uri cu vopsea, ce au fost confiscate de către reprezentanții Poliției Locale Brașov.

În baza proceselor – verbale de contravenție, minorii au fost sancționați cu avertisment și  amendă în cuantum de 250 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 554/ 2003, art. 1. Potrivit aceluiași act normativ, tutorii legali ai celor doi contravenienți vor suporta și cheltuielile pentru refacerea aspectului estetic al zidului lăcașului de cult.

Citeste și:  Cinci proiecte vor fi depuse de Consiliul Județean Brașov pentru finanțare prin PNRR

Teribilismul ”artiștilor” grafferi din Brașov a afectat aspectul multor clădiri istorice din oraș, Poliția Locală Brașov fiind implicată constant în descurajarea acestui tip de comportament, prin acțiunile desfășurate și sancțiunile aplicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.