Adrian Vălușescu este noul manager al Centrului Cultural Reduta

Adrian Vălușescu a fost numit director al Centrului Cultural Reduta, pe locul rămas vacant după moartea fostului manager, actorul Marius Cisar. Adrian Vălușescu spune că odată cu locul regretatului actor a preluat și proiectele începute de acesta, proiecte pe care le va continua.

Adrian Vălușescu a fost numit prin decizia Consiliului Județean Brașov, începând cu data de 1 septembrie 2020, pentru a ocupa funcția de manager interimar.
Prof. Adrian Vălușescu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul cultural, deoarece timp de 7 ani a condus Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Braşov.
Din anul 2011, atunci când statutul instituţiei s-a modificat, aceasta devenind Serviciul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în cadrul Centrului Cultural Reduta, prof. Adrian Vălușescu a ocupat funcția de șef serviciu având ca obiectiv păstrarea tradițiilor și valorilor culturii
populare.
,,Îmi doresc să continui alături de echipa Centrului Cultural Reduta, atât evenimentele care au fost pregătite pentru această toamnă la Biserica Neagră, Bastionul Țesătorilor, cât și proiectele de valorificare a elementelor de cultură populară, festivalurile de tradiție în Piața Sfatului, cursurile de balet, de gimnastică, de actorie derulate în Centrul Cultural Reduta’’, a declarat prof. Adrian Vălușescu, manager interimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.