Adrian Veştea aruncă Braşovul în Alianţa Centru: Ordin de partid!

După modelul Alianţei Vestului, PNL a organizat o Alianţă Centru, în care candidaţii au fost aleşi, din păcate, pe criteria geografice şi nu pe cele ale determinării.

PNL a organizat la Alba Iulia o întâlnire a liderilor din cele șase județe ale Regiunii de dezvoltare Centru, care au adoptat o rezoluție privind dezvoltarea zonei.

Cei șase lideri, Mircea Hava (Alba), Raluca Turcan (Sibiu), Cristian Chirteș (Mureș), Stelian Olumpiu Floroian (Covasna), Adrian – Ioan Veștea (Brașov) și Sebastian Victor Buzilă  (Harghita) au discutat, în prezența președintelui Ludovic Orban, despre proiectele de infrastructură rutieră, feroviară și aeroportuară.

Este vorba despre 43 de proiecte cu un buget enorm, care vor fi sprijinite de PNL în perioada de finanțare europeană prognozată până în 2030. Aceste proiecte vor fi prioritizate, a anunțat Ludovic Orban, din cauza efortului financiar foarte mare.

Citeste și:  Belgia dă asigurări că susține în continuare aderarea României la Schengen

Este vorba despre investiții în autostrăzi, terminale multimodale, aeroporturi regionale și altele. ”Investițiile publice în infrastructură sunt vitale, nu numai pentru revenirea economică, dar și pentru a clădi o economie stabilă” se arată în documentul citat. tent_length”:”11184406547″,”invalidator”:{„client_id”:”/22leEDbQrV2dkgjQayDnA==”},”local_discovery”:{„notifications_enabled”:false},”media”:{„device_id_salt”:”UjRsFBCMKA+NIJA5/DCBNQ==”},”net”:{„http_server_properties”:{„servers”:[{„stats.wp.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„s0.wp.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„i1.wp.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„i2.wp.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„www.google.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„uk-ads.openx.net:443”:{„supports_spdy”:true}},{„vidanalytics.taboola.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„fcmatch.youtube.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„fcmatch.google.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„mpp.vindicosuite.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cti.w55c.net:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cm.ctnsnet.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„e.dlx.addthis.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„syndication.twitter.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„impatiens.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cdn.toxel.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„www.ratbv.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„gazetabrasovului.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„media.dcnews.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„googlecm.hit.gemius.pl:443”:{„supports_spdy”:true}},{„m.addthis.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„www.observatorulph.ro:443”:{„supports_spdy”:true}},{„s7.addthis.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„rtb.openx.net:443”:{„supports_spdy”:true}},{„opps.cbarsrv.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cms.analytics.yahoo.com:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cdn-ssl.vidible.tv:443”:{„supports_spdy”:true}},{„cdn.taboola.com:443″

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.