Adrian Veștea este disperat: Cum să-i spună lui Iohannis să-și ia cizme de cauciuc când vizitează Aeroportul Brașov

Disperare maximă pe președintele PNL Brașov, Adrian Veștea: Klaus Iohannis vine la Brașov și i-ar putea cere președintelui Consiliului Județean Brașov să-i arate Aeroportul Brașov. În mediul online Aeroportul este aproape gata și așa știe și Iohannis. Adrian Veștea a făcut chiar și o pagină de Facebook pentru obiectivul de la Brașov, o pagină pe care orice vizitator o parcurge, se întreabă firesc ‘de ce nu este unitilizată minunăția asta de aeroport”?

Poze stânga realitatea din teren/Poze dreapta, realitatea prezentată lui Iohannis și Brașovenilor

Asta pentru că pe pagina aeroportului sunt prezentate poze realizate pe calculator, rupte dintr-o realitate extrem de îndepărtată, cu care președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea a amăgit electoratul în speranța că va prinde un nou mandat în fruntea județului.
Minciuna președintelui PNL este susținută și de primarul Brașovului, care declarat pe 11 IUNIE 2019: „Aeroportul este executat într-o proporţie de 48-50% în ceea ce priveşte lucrările de infrastructură sau de tren, lucrările adiacente, s-au făcut procedurile de achiziţie privind autospecialele, pentru turnul de control este stabilită procedura cu ROMATSA. Pista există, se execută acum lucrări conexe care fac parte din proiectul în ansamblu. Fără să luăm în calcul anumite etape procedurale care nu ţin de noi, dacă suntem optimişti, în doi ani de zile se poate ateriza pe aeroportul de la Braşov“.


Președintele PNL încearcă acum o variantă care să-l ține departe pe Iohannis de marea minciună de la Brașov. Lucru greu de realizat, pentru că specialiștii în distragerea atenției președintelui au primit interzis să se apropie de el, din cauza dosarelor penale pe care le dețin. Zilele trecute, de la Centru s-a ordonat ca niciun penelist cu dosar penal să nu stea în preajma lui Iohannis ca să nu-i strice pozele de campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.