Adrian Veștea și George Scripcaru, candidații PNL la CJ și Primăria Brașov

Este oficial: PNL a validat candidatura lui Adrian Veștea la șefia Consiliului județean Brașov și pe cea a lui George Scripcaru pentru Primăria Brașov.

„Consiliul Director Judeţean al Organizaţiei PNL Braşov a validat, candidaturile liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov şi Primăria municipiului Braşov. Ca principală forţă pe scena politică braşoveană, având 35 de primării câştigate la alegerile locale din 2016, PNL Braşov îşi propune ca, alături de tandemul de succes Adrian Ioan Veştea – George Scripcaru, să prezinte alegătorilor din fiecare localitate echipe sudate, de profesionişti în administraţia publică locală, îmbinând elanul tinereţii, experienţa şi puterea de muncă”, se arată în comunicatul transmis de PNL Braşov.

PNL Braşov a anunţat şi candidatul pentru Primăria municipiului Săcele: Ciprian Sterpu, consilier local şi vicepreşedinte al organizaţiei liberale săcelene.

„În viziunea candidatului liberal, principalele aspecte de îmbunătăţit în municipiul Săcele sunt infrastructura stradală, utilităţile (apă, canal, gaz şi iluminat), calitatea transportului în comun, serviciile de salubritate, calitatea apei potabile sau siguranţa din oraş. Ciprian Sterpu consideră că proiectele majore din oraş vor trebui finanţate prin intermediul fondurilor europene şi consideră că la acest capitol actuala administraţie a fost deficitară. De asemenea, acesta spune că va milita pentru implicarea şi includerea municipiului Săcele în toate proiectele metropolitane din viitor”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.