Adrian Veștea ‘șterge pe jos’ cu Scripcaru: 1-0 la poduri

Președintele CJ Brașov îi dă o lecție primarului George Scripcaru: în vreme ce edilul Brașovului bate de ani buni pasul pe loc cu Pasajul Fartec, Adrian Vestea a construit relaxat un pod de la zero.

Lucrările au avansat rapid iar podul este aproape gata. Și nu orice pod: „Noul pod de la Hălmeag are lungimea de 97,10 metri și lățimea de 6 metri. Podul dispune de trei deschideri de câte 30 de metri. Lăţimea căii de rulare este prevăzută la 5 metri, cu o bandă de circulație lată de 4 metri și două benzi de încadrare, de câte 50 cm. Pe ambele părți ale podului vor fi montate parapete direcționale”, se mândrește Adrian Veștea.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

În tot acest timp la Pasajul Fartec lucrările bat pasul pe loc. De când cu ploile care s-au abătut asupra orașului brașovenii, care nu mai speră să vadă pasajul finalizat se roagă acum să nu se împlinească „profeția”: …a venit apa și la luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.