Aeronava Beechcraft Super King Air s-a reîntors pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav pentru alte 30 de ore de verificări

Aeronava Beechcraft Super King Air, înmatriculată YR-CAA şi aparţinând Autorităţii Aeronautice Civile Române, s-a reîntors pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav pentru alte 30 de ore de verificări.

În cadrul zborurilor care se vor desfăşura pe parcursul acestor zile este verificată acoperirea cu semnal VHF, în zona de control CTR a Aeroportului Braşov.

Specialiştii AACR verifică din punct de vedere calitativ şi al acoperirii semnalului, comunicaţiile aeronavei cu solul, iar aceste verificări se realizează între echipajul aeronavei şi controlorii de trafic ai Centrului de Dirijare a Zborurilor DSNAR Arad.

În următoarele zile, ei vor trece la verificarea procedurilor de zbor satelitare şi convenţionale pentru Aeroportul Braşov, potrivit informaţiilor furnizate de preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Citeste și:  Atelier axat pe implicarea directă a cetățenilor în gestionarea bugetului local și pe modul în care ideile brașovenilor pot deveni realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.