Aerul din Munții Carpați a cucerit piețele din Orient

Aerul curat din Munții Carpați se vinde pe bani frumoși printre sportivi, dar și în țări din Orient. Mai mulți antreprenori din România au dat lovitura, profitând de o resursă pe care România o are din plin: aerul ozonat de la munte.

Metoda este simplă: trebuie identificată o zonă cu poluare zero, în mijlocul pădurii, cât mai aproape de creastă. Aerul este extras și filtrat după care este îmbuteliat în doze spray dotate cu un inhalator special.

În forma aceasta aerul din Munții Carpați le oferă sportivilor, care nu au posibilitatea să-și facă ozonarea la munte și locuitorilor din țările cu un grad ridicat de poluare, o cură de aer proaspăt.

Citeste și:  Prețul ridicat al mielului pune presiune pe tradiția mesei pascale

O doză de aer îmbuteliat se vinde cu 79,90 de lei și oferă 190 de inhalări. Nu doar sportivii români apelează la dozele de aer curat, ci și oamenii cu probleme respiratorii din orașele poluate.

Totodată, cura cu aer de la munte combate insomniile, ne asigură antreprenorii.
Afacerea a pornit la început din intenția de a le asigura sportivilor ozonarea, dar, dozele de aer au fost repede achiziționate de cei care suferă de probleme respiratorii și apoi cerut la export.

Una dintre firmele care îmbuteliază aer din Munții Carpați a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 87 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.