AFI Europe anunță instalarea unui nou sistem de purificare a aerului, inclusiv în AFI Brașov

AFI Europe, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, continuă să își păstreze angajamentul ferm de a proteja siguranța chiriașilor, clienților, vizitatorilor și partenerilor de business care intră în oricare dintre clădirile de birouri sau centrele sale comerciale.  

AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, în România.

Calitatea și siguranța au fost întotdeauna prioritățile noastre și s-au reflectat în toate produsele și serviciile oferite chiriașilor noștri. Ne menținem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat și modern chiriașilor, vizitatorilor, clienților si partenerilor de business. Astfel, am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătățește calitatea aerului și protejează împotriva virusurilor și bacteriilor, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania și Republica Cehă.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Noul sistem de purificare a aerului – Global Plasma Solution (GPS) – va îmbunătăți semnificativ calitatea aerului interior, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi, prin tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization), o tehnologie patentată care demonstrează un nivel înalt de eficiență în purificarea aerului. În timpul procesului NPBI, contactul cu ionii perturbă proteinele de suprafață ale agenților patogeni, făcându-le inactive și incapabile să se reproducă.

Sistemele GPS au avut rezultate foarte bune la testele oficiale de laborator, dovendindu-și eficiența și împotriva virusului Sars-COV-2. Mai mult, rezultatele de laborator au confirmat 99.9% eficiență în neutralizarea virusului, în 30 de minute, pe suprafața protejată cu acest sistem de aer și valori similare în neutralizarea altor viruși (E-coli 99.7%; Norovirus 94% etc).

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Sistemul este ecologic, certificat Ozonne Free UL 2998 și necesită un nivel minim de mentenanță, contribuind totodată la îmbunătățirea productivității și a stării de bine în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.