AFM prelungește actuala sesiune de înscrieri în Programul Rabla Clasic și Rabla Plus

Administrația Fondului pentru Mediu a prelungit actuala sesiune de înscrieri a persoanelor fizice și juridice în Programul Rabla Clasic și Rabla Plus, până la 31 iulie.

Se prelungește și perioada de depunere a dosarelor de finanțare pentru stații de reîncărcare a vehiculelor electrice în localități, până la data de 12 august 2022.

“Am decis să prelungim perioada de depunere a dosarelor de finanțare în cadrul acestor programe pentru a facilita accesul la finanțare a cât mai multor beneficiari. Prin programele noastre urmărim îndeplinirea obiectivelor europene și naționale privind mobilitatea urbană sustenabilă și ne dorim să finanțăm cât mai multe autovehicule electrice și electrice hibride prin intermediul Programului Rabla Plus. În același timp, susținem finanțarea în procent de 100% din cheltuielile eligibile pentru instalarea de stații de reîncărcare, suma maximă fiind de 190.000 lei, în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități. Este o necesitate să prioritizăm implementarea acestor programe la nivel național pentru a oferi avantaje tuturor celor care aleg autovehicule prietenoase cu mediul înconjurător”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian NECULAESCU.

Citeste și:  Apel de candidaturi CE pentru Academiile Erasmus+ destinat cadrelor didactice (Erasmus+ Teacher Academies 2024)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.