After-school-urile se închid și ele în vacanța de două săptămâni – Comitetul pentru Situații de Urgență

Suspendarea activităților cu prezență fizică în toate unitățile de tip after school este propusă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență în decizia adoptată vineri după-amiază cu privire la restricțiile pentru combaterea pandemiei, inclusiv vacanța de două săptămâni care începe luni.

Este pentru prima dată când se închid și after schoolurile, din iunie 2020 și până acum.

Astfel, potrivit deciziei de astăzi, 22 octombrie 2021, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, cu privire la after-school-uri și școli private:

” Art.8 – (1) Se suspendă activitățile care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în toate unitățile de învățământ privat, inclusiv în cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și
desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, pentru perioada 25.10.2021-05.11.2021.
(2) Se propune suspendarea activităților cu prezența fizică la nivelul tuturor unităților sau operatorilor economici care desfășoară activități tip after-school, în perioada 25.10.2021-05.11.2021.”

Pentru ca măsura să intre în vigoare, trebuie să fie adoptată prin ordin de ministru. Vacanţa elevilor şi preşcolarilor începe luni, 25 octombrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.