Aglomerație în Vama Nădlac, pe sensul de ieșire din țară

Şoferii care ies cu autoturismele din România către Ungaria, pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, aşteaptă, la această oră, 60 de minute pentru formalităţile vamale. Conducătorii auto, prezenți la Vama Nadlac II, au semnalat faptul că în jurul prânzului au așteptat chiar și peste 120 de minute la coadă. Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, în acest punct de trecere sunt deschise, în prezent, pentru ieşirea din ţară trei artere rutiere.

Aglomeraţie este, la ieşirea din ţară, şi la Nădlac l, unde autoturismele aşteaptă 30 de minute la ieşirea din ţară. Pentru autoturisme sunt deschise, la Nădlac, două artere rutiere la ieşirea din ţară.

În ceea ce priveşte traficul pentru camioane la frontieră, cea mai aglomerată este Vama Galați, unde automarfarele au timpi de aşteptare de până la 500 de minute.

Și la Vama Nădlac II se înregistrează un număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară, unde sunt deschise două artere, timpii de așteptare fiind de până la 150 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.