Aglomerație la Serviciul Evidența Persoanei din Primăria Brașov: Programările online, blocate până pe 29 septembrie

Aglomerație fără precedent la Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei. Brașovenii care vor să-și schimbe cărțile de identitate, s-au să-și obțină viza de flotant au de așteptat până pe 29 septembrie, pentru depunerea solicitărilor.

Până la această dată toate programările online au fost epuizate. Începând cu ziua de 24 august nu mai există posibilitatea vreunei programări la ghișeele acestui serviciu. 29 septembrie este prima zi la care brașovenii își pot face programări online.

Numărul mare de programări este explicat de funcționarii serviciului, prin revenirea în țară a unui număr mare de brașoveni din Diaspora și care solicită schimbarea documentelor expirate sau a căror termen se apropie de expirare.

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

Totodată alegerile locale au contribuit și ele la creșterea numărului de solicitări privind cărțile de identitate. Mulți brașoveni cu drept de vot au lăsat pe ultima sută de metri actualizarea documentelor.

Angajații serviciului spun că în fiecare an, în lunile august și septembrie, ghișeele acestul compartiment se confruntă cu o creștere semnificativă de solicitări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.