Alertă la Poliția Brașov: Covid-19 a ‘pătruns’ în Arest

Alertă în Arestul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, după ce doi indivizi aflați în stare de reținere a făcut febră puternică și prezentau simptome specifice Covid-19.

Cei doi au fost imediat testați pentru Covid, rezultatul fiind pozitiv. Arestul a fost imediat închis și s-au făcut mai multe teste.

Direcția de Sănătate Publică Brașov a declanșat imediat o anchetă epidemiologică.

Atât personalul de la Arest cât și celelalte persoane aflate în stare de arest sau reținere au fost testate pentru coronavirus.
„În această dimineață, două persoane private de libertate, aflate în custodia Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost confirmate pozitiv cu COVID-19.
Cu privire la aceste aspecte a fost informată Direcția de Sănătate Publică Brașov în vederea dispunerii măsurilor legale” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.