Alertă la Sinaia: Un urs a coborât în mijlocul stațiunii

Alertă privind prezenţa unui urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş; populaţia, avertizată să evite zona
Autorităţile din Prahova au emis, vineri seară, un mesaj de avertizare privind prezenţa unui urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Populaţia a fost anunţată prin sistemul Ro-Alert să evite zona respectivă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au anunţat, vineri seară, că a fost transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert, în zona Sinaia.

„Atenţie urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Evitaţi zona!”, se arată în mesaj.

Aceasta este a treia alertă din cursul zilei de vineri prin care este semnalată prezenţa unui urs în zona unei localiăţi.

Citeste și:  Vizita Majestății Sale, Regele Charles al III-lea, la Viscri, în județul Brașov | FOTO

Vineri dimineaţă, prin apel la 112, a fost anunţată prezenţa unui urs în comuna Păuleni Ciuc, din judeţul Harghita. Şi în acest caz a fost trimis mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert.

Ulterior, ISU Vâlcea a emis un mesaj de avertizare prin Ro-Alert întrucât în zona Mănăstirii Turnu a fost semnalată prezenţa unui urs, fiind alertată populaţia pe o rază de cinci mii de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.