Alertă pentru bugetari. Ce se va întâmpla cu voucherele de vacanță

Ministrul Turismului, Răzvan Pîrjol, a făcut un anunț important cu privire la ce se întâmplă cu voucherele de vacanță. Întrebat despre posibilitatea continuării programului, secretarul de stat din ministerul Turismului, Răzvan Pîrjol a spus că mai are nevoie timp. Totul a început din cauza Ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.

Răzvan Pîrjol susține că situația voucherelor de vacanță se va finaliza până la sfârșitul anului și îi roagă pe cetățeni să îi dea timp, să se instaleze. Pe de altă parte acestuia susține că uneori lucrurile nu se întâmplă exact când ne dorim, ci necesită mai mult timp.

„În privința continuării programului cu voucherele de vacanță veți avea foarte curând un răspuns. Lăsați-mă, vă rog frumos să mă instalez. Cu siguranță aceste răspunsuri vor veni înaintea sfârșitului de an. Haideți să dăm timp timpului și să acceptăm că lucrurile uneori necesită mai mult timp decât ne-am dori să se întâmple”, a răspuns Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Turismului, la Antena 3.

Citeste și:  Premierul Nicolae Ciucă a acceptat demisia ministrului educației Sorin Cîmpeanu

Discuția are loc în contextul în care ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a declarat anterior ocupării funcției din guvern că bugetarii au salarii prea mari comparativ cu cei din mediul privat și că aceștia trebuie să fie de acord să muncească fără vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.
În urmă cu ceva timp, ministrul Finanțelor susținea că toate drepturile bugetarilor vor fi tăiate și că aceștia nu vor mai primi vouchere, tichete de vacanță și alte sporuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.