Alexandru Cicâldău poate da lovitura carierei. Este monitorizat de o echipă importantă din Serie A

Alexandru Cicâldău are evoluţii solide în tricoul celor de la Galatasaray, astfel mijlocaşul a intrat în atenţia unor formaţii cu pretenţii. Cei de la Tele1 scriu că Atalanta este interesată de Cicâldău, iar fotbalistul ar putea semna cu gruparea din Bergamo chiar în această iarnă şi astfel ar avea şansa să evolueze în Liga Campionilor.

Mijlocaşul mai are contract cu gruparea lui Fatih Terim până în 2026 şi astfel un eventual transfer la Atalanta le-ar putea aduce turcilor câteva milioane de euro în conturi.

Dacă Alexandru Cicâldău ar putea să plece de la Galatasaray, un alt internațional român ar putea ajunge acolo. Dennis Man vrea să plece de la Parma, iar o posibilă destinație este chiar echipa antrenată de „Împăratul” Fatih Terim. Cea mai titrată echipă din Turcia l-a vrut pe Man încă din perioada de mercato din vară, însă Parma solicita pentru el 20 de milioane de euro, sumă considerată mult prea mare. Situaţia lui Man s-a schimbat de atunci, iar mutarea se poate realiza doar pentru 11 milioane de euro, potrivit impresarului Giovanni Becali.

Citeste și:  De luni începe o nouă campanie de dezinsecție

Jurnaliştii turci de la Hurriyet susţin că internaționalul român în vârstă de 23 de ani şi-a dat acordul să plece de la Parma, iar negocierile între cele două formaţii vor fi reluate din iarnă.

Dennis Man a discutat cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău despre cum merg lucrurile la Galatasaray, conform sursei citate, chiar la antrenamentele echipei naţionale pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein. Și cum referinţele au fost pozitive, fotbalistul cu două goluri în şase meciuri din Serie B, din acest sezon, a fost convins să se alăture vicecampioanei Turciei. Totul depinde acum de negocierile dintre Parma şi Galatasaray.

Photo by TF-Images/Getty Images / Sursa. LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.