Alin Bondar rămâne antrenor principal la Corona Brașov

Echipa formată din Alin Bondar, antrenor principal și Răzvan Udriștoiu, antrenor secund, va antrena echipa de senioare a Coronei Brașov și în sezonul 2022-2023.

În urma discuțiilor purtate între conducerea clubului CSM Corona Brașov, echipa tehnică a formației de senioare și primarul Allen Coliban, s-a decis ca în sezonul 2022-2023 să se continue în aceeași formulă de antrenorat.

De asemenea, manager sportiv al secției de handbal va fi în continuare Mircea Cucuian.

La discuția de analiză au fost trecute în revistă motivele ratării obiectivului -promovarea în Liga Națională – și au fost prezentate planurile de viitor, al căror scop final este promovarea în eșalonul superior.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Lotul Coronei se reunește în data de 12 iulie, dată până la care antrenorul Alin Bondar va trebui să definitiveze și să anunțe toate transferurile.

”Contrar recomandărilor mele, antrenorul principal, antrenorul secund și managerul sportiv al echipei de senioare au fost menținuți și pentru sezonul următor. Consider că această decizie a domnului primar este una greșită, cu care nu pot fi de acord și, de aceea, îmi voi prezenta demisia” a declarat Radu Miclăuș, directorul Corona Brașov.

În perioada următoare va fi prezentată componența finală a lotului de jucătoare pentru sezonul 2022 – 2023, al cărui obiectiv de performanță rămâne promovarea în Liga Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.