Allen Coliban, candidatul USR la Primăria Braşov

Senatorul Allen Coliban a fost desemnat, prin vot intern, candidat al USR la Primăria Braşov, au anunţat reprezentanţii organizaţiei braşovene a formaţiunii politice, vineri, într-o conferinţă de presă.

Coliban a precizat că programul politic pentru alegerile de anul viitor va fi dezvoltat împreună cu ceilalţi candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali, în echipă, menţionând printre domeniile care vor fi cuprinse în acesta problemele de trafic şi lipsa canalizării în anumite zone ale oraşului, precum şi „o perspectivă strategică” asupra dezvoltării noilor cartiere de locuinţe, educaţia şi mediul.

La fel ca şi în cazul lui Paul Ciocan, desemnat recent candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, o decizie finală se va lua în perioada următoare, în cadrul Alianţei, după discuţii cu partenerii de la PLUS.

Citeste și:  Reuniunea NATO la București, mediatizată masiv în presa din România, dar și din Republica Moldova

Candidatul la Primăria Braşov a fost ales în urma unui scrutin intern, cu două runde de dezbateri, la care au avut acces şi braşovenii, Coliban fiind preferat de membrii de partid faţă de contracandidatul său Claudiu Dumitriu.

Allen Coliban se prezintă ca fiind absolvent de două facultăţi, Calculatoare şi Marketing, cu o experienţă profesională de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanţă de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizaţională şi managementul performanţei.

La ultimele alegeri parlamentare, a fost ales senator pe listele USR, fiind primul său mandat în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.