Allen Coliban își preia săptămâna viitoare mandatul de primar

Allen Coliban, primarul ales al Brașovului a făcut cunoștință cu viitoarea echipă executivă din administrație. Allen Coliban i-a întâlnit pe şefii direcţiilor şi serviciilor din primărie.

„A fost o discuţie prin care am vrut să stabilim ce se va întâmpla după preluarea oficială a mandatului”, a explicat Coliban.

Întâlnirea primarului ales cu executivul din administrație vine după ce săptămâna trecută, Allen Coliban declara că printre primele măsuri pe care le va întreprinde după preluarea mandatului va fi o evaluare a angajaţilor, pe criterii de performanţă.

AllenColiban şi noua echipă de consilieri locali ai municipiului Braşov îşi vor prelua oficial mandatele săptămâna viitoare, prin depunerea jurământului. Data exactă pentru acest eveniment nu a fost încă stabilită, dar se pare că preluarea mandatului va avea loc pe 13 sau 15 octombrie, decizia urmând să fie comunicată de prefectul Brașovului.

Allen Coliban a câștigat cursa pentru Primăria Braşov, cu 42,05% din voturi, având un avans de 3.400 de voturi în plus faţă de George Scripcaru care a reușit să convingă doar 37,65% dintre alegători.

Actuala componență a Consiliului Local, după alegerile din 27 septembrie este: Alianţa USR PLUS – 12 mandate, PNL – 11 iar PSD – 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.