Alphaville Arena a început predările apartamentelor aflate în primul bloc

Dezvoltatorul complexului rezidențial Alphaville Arena a finalizat prima faza a proiectului din zona Fartec, care cuprinde 109 apartamente. Primii locatari vor experimenta din aceasta luna un nou concept de locuire, care ridica standardele de calitate si eficienta.

Cu o valoare a investiției de 22 de milioane de euro, noul ansamblu proiectat de către Alphaville presupune construcția a trei blocuri cu câte 11 etaje și un total de 318 apartamente.

Dezvoltatorul complexului rezidențial Alphaville Arena a venit in completare cu o noua gama de facilitati care anticipeaza nevoile rezidentilor si a implementat pe piata brasoveana conceptul Smart Home, case care pot fi controlate de la distanță, Noii proprietari vor putea să controleze printr-o simpla aplicatie temperatura ambientala, lumina din living, dar si alte echipamente instalate in apartamente.

În plus, noul proiect rezidential este dotat cu trei stații de încărcare pentru mașini electrice.

Alphaville, parte din grupul Alber Holding prezent pe piaţa imobiliară din Timişoara, Arad, Bucureşti şi Braşov, s-a remarcat prin finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte de pe piaţa imobiliară din Braşov – Alphaville 1 şi 3, în cartierul Răcădău, cu peste 360 de locuinţe.

Description: C:\Users\HP\Desktop\poze 2d3d\Alphaville\Poze 2D + 3D + 360 2\Alphaville-ap-2-camere-07242020_090940.jpg

Regenerarea urbană a unei platforme industriale abandonate

„Arena reprezintă un concept arhitectural unic, de regenerare urbană, ce presupune, în faza inițială, construcția a 3 blocuri. Complexul va cuprinde apartamente, cu 1, 2, 3 & 4 camere, dispuse în 3 clădiri, cu un regim de înălțime S+P+11E.

Am realizat complexul Alphaville Arena, pentru a veni în întâmpinarea rezidenților săi, cu un concept modern, apartamente cu incalzire in pardoseala, sistem smart home si statii de incarcare pentru mașini electrice.

Complexul va deține 3 locuri de joacă, pentru că ne dorim ca și copiii să simtă confortul oferit de o dezvoltare premium, care-și pune rezidenții pe primul loc, indiferent de vârsta acestora.

Sub sloganul “Live up to your dreams”, noul proiect Alphaville Arena, propune un design avangardist, cu apartamente spațioase, fiind situat departe de agitaţia oraşului, dar suficient de aproape de centrul acestuia, la doar câteva minute distanţă, urmând să cuprindă o zonă rezidenţială, formată din  apartamente, cu dotări şi finisaje premium, ideale pentru un stil de viaţă aparte, în cadrul unui complex rezidenţial de top”, susțin reprezentanții dezvoltatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.