Alphaville le predă beneficiarilor apartamentele înainte de Crăciun, cu peste două luni înainte de termenul stabilit!

Suntem împreună în acest proiect, noi Alphaville ca și dezvoltator, iar tu ca beneficiar. Doar că acest proiect nu este unul oarecare, nici pentru Alphaville, dar nici pentru tine. Ar fi greșit să-l considerăm așa, pentru că acest proiect este unul aparte: este vorba despre viitorul tău cămin, de casa visurilor tale.

Știm că aștepți cu sufletul la gură momentul în care vei primi în mână cheile de la apartamentul mult-visat, știm că nu mai ai răbdare și că faci nopți albe din cauza emoțiilor și știm că aranjezi și rearanjezi de mii de ori mobila în casa ta de poveste, de care timpul se încăpățâna să te țină departe.

Ai atâtea planuri și gânduri, trăiești un vis, din care nu vrem să te trezești.

Așa că ne-am pus în locul tău și ne-am imaginat cum am vrea să lucreze partenerul nostru, pentru noi. Și am plecat de la momentul în care ne-am strâns mâna. Prin acel gest, ți-am luat toate grijile și te-am asigurat că vom face totul pentru a-ți desăvârși visul, până la cel mai mic detaliu. Că vei păși într-un cămin, nu într-un apartament, că totul va fi așa cum ai visat. Ne este greu, pentru că știm cât de mult contează detaliile pentru tine, deci sunt importante și pentru noi. Și mai ales știm cât de mult te presează timpul așa că ne presează și pe noi.

De aceea ne-am gândit să facem imposibilul și să-ți aducem visul mai aproape. Este cadoul Alphaville pentru tine, de Sfintele Sărbători.
Vrem ca magia Crăciunului să te găsească împodobind bradul în casa ta. Așa că lucrăm fără întrerupere, pentru a aduce mai aproape momentul predării cheilor: nu în ianuarie-februarie 2021 cum am spus, ci de Crăciun. Acest Crăciun, care va fi unul de neuitat!

Pentru tine fiindcă ești acasă! Pentru noi, pentru că am mai făcut o magie. Da, magie, pentru că așa se cheamă ceea ce facem noi acum!
În vreme ce toți constructorii amână termenele, siliți de lipsa forței de muncă și întârzierea livrării materialelor, pe fondul pandemiei, Alphaville îți scurtează așteptarea și te aduce ma repede acasă.

Noi am știut, că îți vom face o surpriză incredibilă, încă de la început, pentru că ești aparte, pentru că ne-ai ales pe noi. Este felul în care Alphaville le mulțumește beneficiarilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.