Alphaville și Fundația Alber, susțin viitorul României prin educație!

Luna februarie a adus vești bune pentru organizațiile non-guvernamentale din domeniul educației! Dezvoltatorul imobiliar Alphaville și Fundația Alber au deschis luna trecută, o sesiune de concurs prin care vor sponsoriza cele mai bune proiecte educaționale adresate copiilor și tinerilor cu vârsta de până în 26 ani, proiecte inițiate și propuse de către organizațiile non-guvernamentale (ONG).

Organizațiile non-guvernamentale din județul Brașov au răspuns pozitiv inițiativei și s-au înscris în cadrul concursului cu propuneri de proiecte deosebite. Astfel, campania inițiată de Alphaville și Fundația Alber s-a bucurat de un real succes!

La sfârșitul lunii februarie, am încheiat înscrierile pentru concursul de proiecte educaționale dedicate ONG-urilor. Ne bucurăm de un număr atât de mare de proiecte depuse pe platforma noastră. Le-am primit pe toate cu multă încântare și ne face o mare plăcere să le descoperim și să le alegem pe cele mai bune. Le dorim mult succes tuturor participanților”, au precizat reprezentanții Alphaville.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Într-o perioadă dificilă pentru întregul sector educațional, prin intermediul acestui concurs, dezvoltatorul imobiliar brașovean și-a dorit să vină în sprijinul comunității. Actualul proiect nu este primul de acest gen în palmaresul dezvoltatorului imobiliar. Alphaville a susținut viitorul României și prin intermediul altor campanii de responsabilitate socială în diverse domenii, precum sport, educație sau sănătate.

Facem parte dintr-o comunitate și considerăm că este important să încurajăm și să ne implicăm activ în dezvoltarea orașului, atât prin implementarea unor proiecte de regenerare urbană pe care le derulăm, cât și a unor proiecte de responsabilitate socială”, au mai adaugat reprezentanții Alphaville.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.