Altex deschide un nou magazin la Braşov: Investiția este de un milion de euro

Retailerul electro-IT Altex a investit peste un milion de euro într-un nou magazin pe care îl va deschide, miercuri, în Braşov.

Noul magazin este al doilea inaugurat în Braşov şi va fi amplasat în cel mai mare mall deschis anul acesta în România, pe o suprafaţă de peste 1.600 mp.

„Acesta este dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft. Soluţia de afişaj electronic reprezintă o strategie de business cu efecte imediate precum eficienţă maximă în schimbarea preţurilor, reducerea costurilor şi îmbunătăţirea experienţei clienţilor în magazin. Totodată, noul centru de servicii Altex este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie. Cel mai nou centru de servicii din reţeaua Altex, localizat în centrul comercial Mall Afi Braşov, pe Bulevardul 15 noiembrie nr. 78, va funcţiona de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Miercuri, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 15:00 – /altex.ro/brasov/pag/. Pentru ziua inaugurării, noul centru Altex pregăteşte oferte speciale şi reduceri, iar primii clienţi vor primi un set de măşti de protecţie de 50 de bucăţi, la achiziţii de peste 150 de lei”, se menţionează în comunicat.

Potrivit companiei, în toate magazinele Altex sunt respectate măsurile recomandate de către autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19: angajaţii poartă măşti de protecţie în spaţiile interioare; este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaţilor, cât şi a clienţilor); dezinfecţie în mod regulat; există o staţie cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin; plasarea de benzi pentru a indica distanţa de siguranţă de minimum 2 metri între persoane.

Altex România a fost înfiinţată în urmă cu 29 de ani şi, la ora actuală, are peste 120 de magazine deschise în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.