Ambasadorul Elveției, impresionat de realizările viceprimarului Mihai Costel

Viceprimarul, Mihai Costel s-a lăudat delegaţiei Elveţiei condusă de ambasadorul Arthur Mattli, care s-a aflat miercuri la Brașov, că două dintre proiectele implementate cu finanţare prin Acordul de Cooperare Elveţiano-Român, modernizarea sistemului de termoficare din cartierul Tractorul şi a şcolii gimnaziale nr. 4 din Răcădău, au fost finalizate

„Am avut o discuţie constructivă cu delegaţia elveţiană, căreia i-am prezentat cele trei proiecte pe care le-au finanţat prin Acordul de Cooperare Elveţiano-Român. Oficialii elveţieni s-au arătat mulţumiţi de modul în care au fost implementate şi au apreciat în mod special faptul că proiectul de modernizare a reţelei de transport şi distribuţie agent termic din Tractorul a fost finalizat în termen, în ciuda faptului că a pornit cu întârziere, din cauza crizei din sistemul de termoficare, la vremea respectivă. O situaţie sensibilă a existat şi la implementarea proiectului de la Colegiul de Informatică Grigore Moisil, din cauza constructorului angajat prin licitaţie. Acesta nu a respectat termenele asumate contractual, însă partea elveţiană a apreciat modul în care a fost gestionată problema, cu atât mai mult cu cât am refăcut deja graficul de lucru şi am stabilit ca până la finalul anului să terminăm toate lucrările de la acest obiectiv”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Viceprimarul a venit și cu o veste bună pentru elevii de la Informatică, aceștia putându-se muta înapoi în vechea clădire începând cu semestrul al doilea al anului şcolar.

Corpul A al Colegiului de Informatică Grigore Moisil este, în acest moment, finalizat. Corpul B va intra și el în reparații de luni, cu termen de finalizare 31 decembrie 2019. În paralel, unitatea de învăţământ va fi racordată la sistemul public de termoficare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.