Ambasadorul Israelului: Braşovul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România

Ambasadorul Israelului, David Saranga, prezent pentru prima dată la Festivalul de Film şi Istorii (FFIR) Râşnov, invitat la dezbaterea „50 de ani de la aselenizare – Tehnologie, Politică, Propagandă”, a declarat că, prin participarea la acest eveniment a dorit să interacţioneze cu tânăra generaţie.

„Am dorit să particip la acest festival pentru că am vrut să interacţionez cu generaţia tânără – aceasta este ideea principală – ca să le spun despre Israel, despre diferite aspecte ale ţării mele şi, pe de altă parte, să văd ce au ei de spus. Astăzi le-am prezentat abilităţile Israelului în ceea ce priveşte domeniul explorării spaţiale – deşi este o ţară mică, este foarte avansată când vine vorba de tehnologie, este una dintre puţinele ţări care a reuşit să trimită un satelit pe lună. Nu a fost făcut de guvern, ci de voluntari, de ingineri care s-au oferit voluntar să participe la acest proces şi, în final, ei au reuşit, noi am reuşit”, a spus Saranga.

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

Potrivit ambasadorului israelian, Braşovul „este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România” pe care îl vizitează ori de câte ori are ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.