Ambasadorul Italiei în România, întâlnire cu primarul municipiului Brașov

Excelența Sa Ambasadorul Italiei în România, Alfredo Maria Durante Mangoni, s-a întâlnit azi la Brașov cu primarul municipiului Allen Coliban, pentru a discuta posibilitățile de colaborare și pentru a afla prioritățile și proiectele principale de dezvoltare ale zonei.

„Am discutat despre oportunitățile de creștere a cooperării dintre Italia, companiile italiene, municipalitatea locală și mediul de afaceri, având în vedere perspectivele de dezvoltare durabilă a Brașovului și a zonei înconjurătoare”, a declarat ambasadorul.

Din discuții a rezultat că Italia, mulțumită experienței și bunelor practici, poate sprijini Brașovul în principal în managementul deșeurilor și reciclare, organizarea și gestionarea serviciilor medicale, și în turism.

Cu ocazia aceasta a avut loc și o ceremonie de predare a decorației „Ordine della Stella d’Italia” (Ordinul Steaua Italiei) în grad de cavaler consulului onorific al Italiei la Brașov, profesorul Emanuele Bagnasco, decorație oferită de către șeful statului italian.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.