Amenzi de aproape 14.000 de lei, în urma unor noi acțiuni desfășurate de către polițiștii brașoveni

La data de 17/18 septembrie 2022, în intervalul orar 20.00 – 06.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul Rutier, Biroul de Investigații Criminale, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov și polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, pe linia infracțiunilor contra persoanei, a faptelor de tâlhărie, loviri sau alte violențe, amenințare, a faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la traficul rutier.

Polițiștii brașoveni au acționat, cu preponderență, în zona cluburilor de noapte din municipiul Brașov, în cadrul activităților desfășurate fiind verificate 8 societăți comerciale, 34 de autovehicule și legitimate 76 de persoane.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 lei, dintre acestea 6 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, 4 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006 și 1 sancțiune contravențională pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 34/2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.