Amenzi de peste 17.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, în ultimele 24 de ore la Brașov

Ieri, 11 aprilie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat noi acțiuni preventiv-reactive, care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Astfel, ieri, polițiștii brașoveni au verificat  peste 1.300 de locații, 55 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și apoximativ 130 de mijloace de transport persoane.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 162 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 9 aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 17.600 lei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat peste 3.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

One thought on “Amenzi de peste 17.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, în ultimele 24 de ore la Brașov”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.