American Dream hărțuiește în instanță Primăria Brașov

Primăria Brașov este hărțuită cu procese de dezvoltatorul American Dream.
În acest moment, pe rolul instanțelor de judecată se află 53 de procese, în diferite faze procedurale, în care Municipalitate și primarul sunt de, cele mai multe ori, în calitate de pârâți.

Aceste procese au ca reclamanți persoane fizice sau juridice care au legătură cu dezvoltatorul American Dream.

Toate aceste procese creează o presiune mare pe funcționarii primăriei, având în vedere că majoritatea demersurilor acestui dezvoltator în relația cu primăria au ca efect deschiderea unui nou proces.

,,În ceea ce privește American Dream, este bine de știut că noi suntem hărțuiți, în continuare, că avem 53 de procese inițiate de persoane fizice sau de compania din spatele acestui proiect. Toate aceste procese au început în momentul în care am intervenit și am stopat lucrările de acolo (n.n. amenajarea de drumuri în zona Coasta Vacii), am făcut demersuri referitoare la utilajele care au fost duse pe deal fără acte, cu identificarea acestora, cu certificatele de urbanism care spuneau cu totul altceva decât se întâmpla pe teren. Din momentul respectiv noi ne-am constituit parte civilă în procese, dar în continuare suntem hărțuiț. Astăzi am înregistrat cel de al cincizeci și treilea proces împotriva primăriei, plecând de la acea situație de acum câțiva ani. Oamenii au fost amenințați, funcționarii au fost agresați. Nu este ușor să duci toate aceste procese, pentru că orice situație avem cu acest dezvoltator, practic se mai naște un proces. Pe lângă gestionarea acestor procese, de cele mai multe trebuie să ne deplasăm și la București, pentru că multe sunt la instanțele de acolo. Noi am cerut ca terenul să se aducă la starea inițială, pentru că efectele în cazul unor ploi se răsfrâng asupra orașului și, în special, asupra Șcheiului”, a declarat reprezentantul Primăriei Brașov.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.