Amical inedit pentru Kids Tâmpa Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a disputat sâmbătă, un amical inedit, în deplasare, contra uneia dintre cele mai bune formații de juniori din țară, cea U18 a celor de la FCSB, care va participa în nou-înființata Ligă de Tineret. „Urșii” au pierdut jocul cu 3-4 (1-2), deși au condus de două ori. Pentru brașoveni au marcat Zota (2) și Kerekes.

„Un joc bun de pregătire. Am condus în două rânduri, dar, pe final ne-am relaxat și două greșeli personale le-au permis celor de la FCSB să se impună. Este important că în mare parte din timp am stat bine în teren, am avut ritm și multe ocazii de a marca. Ne mai lipsește un pic de luciditate în fața porții”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc au început cu: Alexa – Stoica, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima – Garvalov, Nechita, Tenică – Zota.
Au mai intrat: Botiș, Cupu, Andrieș, Șerban, Vasu, Bugnar, Plăiașu, Kerekes.

„Urșii” au ales un mod inedit de transport până la București. Astfel, brașovenii au ales să meargă cu trenul, rezultând o experiență frumoasă.
Disputa contra celor de la FCSB U18 a fost ultima pentru Kids Tâmpa înaintea startului sezonului. „Urșii” au programat primul meci oficial miercuri, pe stadionul ICIM, contra celor de la KSE Tg. Secuiesc, în turul 1 al Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.