AMP Libearty, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume, lansează Campania ‘A DOUA ȘANSĂ’

AMP Libearty Zărnești, sanctuarul urșilor bruni eliberați din captivitate, a fost creat în 2005, cu scopul de a acorda acestor animale șansa la o viață normală, departe de gratiile care le-au marcat existența.

Smulși din propria casă, ținuți captivi ani la rând, maltratați pentru a învăța ”trucuri”, folosiți ca sursă de câștiguri imorale de diferiți patroni de restaurante, hoteluri, persoane fizice sau circuri, urșii care au ajuns în Sanctuarul de la Zărnești au primit A DOUA ȘANSĂ.

În 15 ani, peste 130 de urși au găsit aici o nouă casă și s-au readaptat paradisului natural pe care îl pierduseră fără voie. În plus, AMP Libearty reprezintă o declarație nerostită  de libertate a animalelor sălbatice ținute captive în mod ilegal, AMP (Asociația Milioane de Prieteni) fiind organizația care a militat permanent pentru schimbarea legislației și pentru instituirea de pedepse penale pentru autorii acestor fapte.

Citeste și:  Spitalul Municipal Săcele investește 6 milioane de lei în combaterea infecțiilor nosocomiale, cu fonduri europene prin PNRR

Chiar și în 2020, în România și în alte țări ale Europei de Sud-Est, există din nefericire în continuare urși ținuți captivi, în condiții greu de imaginat. Sunt animale născute libere, a căror existență a fost schimbată de oameni, în mod brutal și nedrept. 

Sub sloganul ”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!”, campania inițiată de AMP Libearty Zărnești se adresează tuturor iubitorilor de animale, deopotrivă persoane fizice și reprezentanți de companii, chemați să se implice pentru întreținerea urșilor care trăiesc acum în sanctuar și  în eforturile de salvare a celor care sunt în continuare prizonieri fără voia lor.

Implică-te prin donație sau sponsorizare pe: http://sansaursi.ro/ sau   contactează-ne: cristina.nica@millionsoffriends.org, tel: 0725828233

Citeste și:  Romfilatelia alături de Agerpres la aniversarea celor 135 de ani de existență

Partener media principal: Kiss FM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.