Amplă acțiune de verificare desfășurată la inițiativa Poliției Locale Brașov în colaborare cu ISCTR Brașov

Polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier – Ridicări Auto al Poliției Locale Brașov, împreună cu reprezentanții I.S.C.T.R. Brașov, au desfășurat în cartierul Tractorul, în prima parte a zilei de 29 martie 2022, o amplă acțiune de verificare a respectării de către conducătorii de autovehicule a prevederilor OUG nr. 195/ 2002, *republicată, HCL nr. 243/ 2005, și HG nr. 69/ 2012.

Această operațiune a avut loc la inițiativa Poliției Locale Brașov, care a pregătit un plan de acțiune în acest sens.

În numai 3 ore, au fost verificate documentele deținute de către conducătorii auto a peste 30 de autovehicule, 9 dintre aceștia fiind găsiți în abatere atât pentru lipsa permisului de liberă trecere, cât și pentru depășirea masei maxime autorizate, constatată în urma cântăririi cu sistemele omologate utilizate de I.S.C.T.R..

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Cu această ocazie, conducătorilor auto le-au fost aplicate puncte de penalizare și au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum de peste 30.000 lei.

Acțiunile Poliției Locale Brașov în colaborare cu I.S.C.T.R. Brașov vor continua și vor fi extinse și în alte zone ale Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.