Andrei DEIU Lincan (România) este marele câștigător al Campionatului de Culturism din Texas. Românul a primit invitația la Mr. Olympia 2021

ANDREI LINCAN (România) este marele câștigător al „IFBB Republic of Texas Championships”, unul dintre cele mai importante concursuri în domeniul culturismului. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 17 iulie, în statul Texas din Statele Unite ale Americii.

Andrei Deiu este românul cu cel mai mare număr de urmăritori de pe Instagram și idolul multor persoane pasionate de fitness și culturism. În vârstă de 24 de ani, Andrei impresionează nu doar prin comunitatea mare de fani strânsă pe Instagram (4,5 milioane), ci mai ales, prin fizicul său extraordinar.

Campionatul de Culturism din Texas are doar două divizii profesionale la care sportivii pot concura. Rezultatele sunt extrem de importante, fiind elemente semnificative pentru pasul sportivilor către cel mai râvnit concurs din domeniul acestui sport, Mr. Olympia 2021.

Citeste și:  Cupa Davis: Jucătorul Filip Jianu a adus victoria României în meciul cu Thailanda, 3-2

Cele două divizii profesionale de culturism sunt pe deplin stăpânite de sportivii care se luptă pentru șansa de a-și demonstra abilitățile pe cea mai mare scenă din sport (Mr. Olympia). Câștigătorii din diviziunile masculine ale concursului „IFBB Republic of Texas Championships” câștigă o invitație la Mr. Olympia din 2021, eveniment programat în perioada 7-10 octombrie, în Orlando, Florida.

Anul acesta, sportivul de origine română, Andrei Lincan, este marele castigator al categoriei Men’s Physique, obținând astfel invitația către scena Mr. Olympia 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.