Andrei Dima – Kids Tâmpa Brașov: „Avem o echipă frumoasă, care merită să joace în Liga a 3-a”


Andrei Dima, un tânăr de 20 de ani care face parte de câteva luni din echipa de seniori a ACS Kids Tâmpa Brașov, ce activează în Liga a 3-a. Chiar dacă nu este crescut de gruparea „alb-albastră”, Andrei s-a adaptat repede la Brașov și a devenit un om de bază al „urșilor”. Cu un calm neobișnuit pentru un jucător tânăr, Andrei Dima oferă siguranță la mijlocul terenului și le dă încredere colegilor săi.

„Mă bucur că fac parte din acest proiect numit ACS Kids Tâmpa Brașov. Am venit cu inima deschisă aici și consider că avem o echipă frumoasă. Una plină de tineri ambițioși, care doresc să realizeze ceva în acest sport pe care-l iubește toată lumea. Eu mă bucur să fiu aici și să pun umărul pentru a îndeplini obiectivul, acela de a ne păstra locul în Liga a 3-a și în sezonul următor. Kids Tâmpa merită să joace în Liga a 3-a și, poate, într-o zi, de ce nu, și mai sus”, a declarat Andrei Dima.

Tânărul fotbalist a făcut și o scurtă radiografie a sezonului de toamnă al „urșilor”: „A fost foarte dificil. Pentru că am jucat cu echipe ce au în componență jucători cu o experiență mult mai mare ca a noastră. Au fost destule momente în care lipsa noastră de experință ne-a privat de puncte importante. Pentru că nu am jucat rău. Ba chiar spre final am avut meciuri din ce în ce mai bune, în care am dominat aproape toți adversarii. Însă nu am reușit să adunăm și puncte. Eu sunt încrezător că, cu o pregătire bună de iarnă și cu mai multă încredere în forțele noastre, nu vom avea probleme în a ne salva de la retorgradare”.

Andrei a început fotbalul la CS Hidroelectra Rm. Vâlcea, după care a trecut la SCM Rm. Vâlcea, cu care a jucat în Liga Elitelor, apoi a luat contact cu fotbalul de seniori în Liga a 3-a, la CS Viitorul Dăești. Iar din toamnă joacă la Kids Tâmpa. „Pentru mine este un moment bun, acesta în care joc aproape meci de meci pentru Kids Tâmpa în Liga a 3-a. Îmi doresc să am evoluții bune, să îmi ajut echipa, dar și să cresc de la joc la joc pentru a-mi deschide astfel și alte posibilități, acelea de a face pasul la un nivel superior. Cu multă muncă, ambiție, dar și răbdare, putem realiza orice ne propunem”, a mai adăugat Dima, care a ținut să le transmită și un mesaj susținătorilor echipei de pe „ICIM”: „Aș vrea să le transmit tuturor celor din familia ACS Kids Tâmpa, și nu numai, să aibă parte de sărbători frumoase, liniștite, cu multă bucurie și dragoste, alături de cei dragi. Le mulțumim pentru susținere și îi așteptăm cu drag în 2022 pe ICIM, pentru a ne fi din nou alături”.
*credit foto – Dan Potor – gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.