Angajații unei firme de pază din Brașov, cercetați pentru comportament abuziv

Angajaţii unei firme de pază din Braşov, au fost filmaţi când opresc autoturismul în mijlocul drumului şi înjură un şofer care se pare că nu le-a permis să depăşească coloana. Agenţii îl scuipă, îi arată semne obscene şi lovesc cu pumnul în maşină. Poliţia Braşov s-a autosesizat și a deschis un dosar de cercetare.

„Poftim, badigarzi la Braşov! Cine spunea că pumnii mei minte nu are, mare dreptate avea. Supăraţi nevoie mare gealaţii că nu au vrut şoferii să îi lase să depăşească o coloană de autoturisme, s-au răzbunat pe unul dintre ei, l-au înjurat, i-au dat cu pumnii în maşină, l-au ameninţat, l-au scuipat”, a comentat autorul postării.

Citeste și:  Persoanele neasigurate medical, acces la testarea pentru viruşii hepatici B, C şi HIV şi la terapiile specifice. Legea a fost promulgată

Poliţiştii din Braşov s-au autosesizat şi au deschis mai multe dosare de cercetare.

„Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Braşov, s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislaţiei pe linie rutieră. Totodată, la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat agent şef Nadia Olaru, din cadrul Poliţiei Judeţene Braşov.

Sursa a mai precizat că, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţia legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.