Ania Caill ratează startul la Campionatul Mondial din cauza unor dureri de spate puternice

Schioarea Coronei, Ania Caill nu poate lua startul la Campionatul Mondial de schi alpin, din cauza unor dureri de spate puternice, care au apărut în ultimele zile.

Astăzi, Ania ar fi trebuit să participe la cursa Super G, însă Ioan Achiriloaie, antrenorul Aniei Caill a declarat că este imposibil să ia startul din cauza durerilor. „Din păcate pentru noi toți, Ania nu o să ia startul la Super G. De câteva zile acuză dureri la spate. Este vorba de o durere care a apărut acum, după ce ne-am întors din România și am mers la Val di Fassa cu echipa Italiei, dar și cu mai multe echipe de Cupa Mondială. Acolo au apărut primele dureri la spate, pentru care am făcut mai multe investigații. Am colaborat în această perioadă cu doctorul federației, Dan Tănase, cu care ne-am sfătuit ce să facem și încă mai credem că mai poate fi recuperată pentru proba de coborare, dar având in vedere că pârtia nu se află în cele mai bune condiții și nici spatele Aniei nu este în regulă, o să luăm decizia în perioada imediat următoare, în funcție de cum evoluează lucrurile. Noi nu vrem să mergem la cursele acestea doar ca să participăm, iar in condițiile date nu știu și nu cred că poate face un rezultat foarte bun. Așadar, mai stăm puțin și vedem cum se va simți”, a spus Ioan Achiriloaie.

Citeste și:  Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele AFC Hermannstadt - FC Farul Constanta 1920

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.