ANPC controlează locurile de vacanță din zona montană! Amenzi în valoare de 49.000 de lei pentru comercianții din zona Transfăgărășan Bâlea Lac

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) supraveghează cu maximă atenție zonele de vacanță din România pentru a se asigura că operatorii economici respectă drepturile consumatorilor și că aceștia pot avea vacanța pe care și-o doresc oriunde, în țara noastră.

Nu doar litoralul se află în vizorul comisarilor ANPC, ci și diverse zone de munte, cu mare aflux de turiști.

Astfel, echipe mixte ale Comisariatelor Județene pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Alba și Sibiu, au desfășurat, pe 13 iulie 2021, ample acțiuni de control în zona Transfăgărășan – Bâlea Lac. Campania de verificări începută în această zonă continuă și în zilele următoare.

ANPC îi asigură pe cetățeni că acțiunile de consiliere, supraveghere și control realizate de echipele de comisari, în teren, referitoare la produsele și serviciile turistice oferite publicului, în sezonul estival 2021, vor continua pentru a verifica dacă drepturile consumatorilor sunt respectate, conform legii.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.