Ansamblul Burnasul și Grupul Vocal Bărbătesc în 7 aprilie, la Centrul Cultural Reduta

Joi, în data de 7 aprilie 2022 începând cu orele 19:00 vă așteptăm la Centrul Cultural Reduta din Brașov să inspirăm împreună momente de cultură populară din județul Teleorman alături de Ansamblul Burnasul și Grupul Vocal Bărbătesc.

ANSAMBLUL PROFESIONIST DE CANTECE SI DANSURI “BURNASUL” Teleorman este alcătuit din: Grupul vocal barbatesc al Ansamblului ‘’Burnasul” , Orchestra de muzica populară , Formația de dansuri populare.

A fost înființat în anul 1990 și a devenit în scurt timp un important mijloc de reprezentare pentru valorificarea creației populare atât în Teleorman, cât și în întreaga țară. Valoarea acestui ansamblu a fost recompensată cu înalte distincții la numeroase festivaluri autohtone și internaționale. Italia, Belgia, Egipt, Siria, Iordania, Turcia, Spania, Bulgaria sunt câteva țări în care mesajul spiritualității românești a fost transmis prin frumoasele dansuri, cântece și costume populare. Bilete online pe eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

Grupul vocal bărbătesc al Ansamblului ,,Burnasul” a apărut în peisajul folclorului românesc în anul 1987.

În cei peste 30 de ani de activitate, în cadrul grupului s-au succedat câteva generaţii de interpreţi. Membrii grupului vocal bărbătesc din Teleorman au reuşit prin eforturi deosebite, pasiune, talent şi o puternică dragoste pentru cântecul popular, să urce treptele afirmării, devenind în prezent o formaţie artistică reprezentativă a folclorului autentic românesc. Prezent pe marile scene ale ţării, solicitat de posturile de radio şi televiziune, orice apariţie a grupului vocal bărbătesc al Ansamblului ,,Burnasul” din Teleorman înseamna o adevărată lecţie de folclor autentic.

Au primit aprecieri în urma spectacolelor susţinute şi în afara ţării, pe scene din Italia, Spania,Belgia,Turcia,Egipt. Componenta grupului ,,Burnasul” : Cristian Dumitru Claudiu Mihalache Mihai Tănase Mihai Stăvărache Gigel Giboi Dumitru Mircescu Dorin Dumitru Gheorghiță Grozea.

Citeste și:  Patriarhul Daniel, în noaptea de Paști: Trei mari adevăruri despre Învierea Domnului

Preț bilet: 10 lei

Bilete online și la casieria Centrului Cultural Reduta:
https://bit.ly/3u78U4d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.