Ansambluri folclorice din Serbia, Croaţia și Polonia, pe scena din Piaţa Sfatului, în weekend

Ansamblul de cântece şi dansuri „Burnasul” va participa la Festivalul Internaţional de Folclor „Garofiţa Pietrei Craiului”, care se va desfăşura în perioada 6-7 iulie, la Braşov.

„Ansamblul ‘Burnasul’ va fi prezent, în zilele de 6 şi 7 iulie, la Festivalul Internaţional de Folclor ‘Garofiţa Pietrei Craiului’ de la Braşov. Aflat la cea de-a XIII-a ediţie, festivalul reuneşte ansambluri folclorice din Serbia, Croaţia, Polonia şi România. Pe scenă vor urca şi ansambluri ale comunităţilor de maghiari şi saşi din judeţul Braşov”, a declarat, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Teleorman, Elena Popa.

Ansamblul „Burnasul” va participa, alături de celelalte ansambluri, la parada portului popular care se va desfăşura în Centrul Vechi al Braşovului, iar în seara zilei de 7 iulie va susţine un recital pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, a precizat sursa citată.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Festivalul Internaţional de Folclor „Garofiţa Pietrei Craiului” este organizat de Centrul Cultural „Reduta”, instituţie din cadrul Consiliului Judeţean Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.