Antreea Esca rupe tăcerea: ‘Da, am fost bolnavă de COVID-19, eu, soțul și copilul’

Andreea Esca a povestit luni la ProTv cum a aflat că are coronavirus și ce simptome au avut ea, soțul ei și băiatul lor.

„Bine va gasesc. Da, am fost bolnava de COVID-19. Atat eu, sotul meu cat si unul dintre copii, multumita lui Dumnezeu si unor oameni extraordinari, suntem bine si avem un rezultat negativ azi toti trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, niciodata nu te astepti sa ti se intample tie. Primul care s-a imbolnavit a fost sotul meu. Avea de doua zile febra foarte mare, initial am asociat-o cu o problema mai mult gastrica, ne-am gandit ca are enterocolita, toxinfectie alimentara. Numai ca mi s-a parut ciudat ca era a treia zi cu febra mare aproape de 40 de grade. De obicei facea o singura zi. Atunci am chemat salvarea, ne-am facut testul, el a iesit pozitiv, eu negativ. I-am facut testul biatului, si el a iesit pozitiv, nu avea alt simptom decat ca il durea putin gatul. S-au internat amandoi. Fiica noastra a iesit negativ. Ei doi s-a internat la Victor Babes, amandoi in acelasi salon.

La mine au aparut simptomele dupa vrei 5 zile. Ma miram ca eu nu am. Intr-o zi facand ceva de mancare, faceam cartofi cu usturoi si mi-am dat seama ca nu simt mirosul de la usturoi. Am inceput sa testez parfumuri foarte puternice pe care le aveam in casa. Apoi mi-am dat seamna ca mi-am pierdut si gustul”, a declarat Andreea Esca.

Vedeta Pro TV Andreea Esca a vorbit, despre felul în care a evoluat starea de sănătate a soțului ei, după ce amndoi au fost confirmați cu noul coronavirus.

„M-am dus în spital, la Victor Babeș. Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui, a fost o mare superiză.

Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă.

M-a sunat fiul meu și mi-a spus ‘Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI’. Nu înțelegeam, nu puteam să cred.

Nu înțeleageam cum a putut ceda așa organisumul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă. Îmi spunea tot timpul că nu mai poate. Credea că așa arată iadul.

Situația se agrava și, la un moment dat, mi-a spus că trebuie să facă o transfuzia cu plasmă. I-am spus să zică da. S-a și întâmplat și a fost foarte bine că a făcut asta”, a spus Andreea Esca.

În timpul interviului, Esca a început să plângă spunând că în spital a trăit o scenă pe care nu o va uita toată viața.

„Pe etajul lui Alex (soțul ei, n.red.) noaptea se auzea un barbat, care implora divinitatea, toata noaptea se auzea strigatul acestui om. Se auzeau aparatele care bipaiau non-stop aproape numarandu-ti zilele”, a spus Esca.

Ea a declarat că acele clipe nu le va uita toată viața și că au marcat-o. Esca a plâns când a vorbit despre acest lucru.


„S-a facut departajarea celor care cred in medici si Dumnezeu. Cand esti bolnav trebuie sa ceri ajutorul medicilor. Iar cand nu esti bolnav trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi in care traiesti. Nu trebuie sa ii ceri ajutorul doar cand esti bolnav si sa speri ca te va ajuta. Nu asa cred ca ar trebui sa functionam”, a declarat Andreea Esca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.