Antrenorul din Făgăraş acuzat de corupere de minori, arestat pentru 30 de zile!

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “coruperea sexuală a minorilor”, în formă continuată.

Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu și au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 ani, care, în perioada ianuarie – mai 2022, în calitate antrenor sportiv, ar fi comis, în repetate rânduri, mai multe acte de natură sexuală asupra unei cursante. Faptele ar fi avut loc atât pe raza județului Brașov, în municipiul Făgăraș și în localitatea Sâmbăta de Sus, cât și pe raza municipiului Slatina, județul Olt  și ar fi constat în atingeri în zone intime și săruturi.

Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Ieri, 23 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa bărbatului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 24 mai 2022, instanța de judecată a emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Activitățile investigative desfășurate în cauză au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.