Anul universitar 2021-2022 începe la Universitatea Transilvania din Brașov cu toți studenții în bănci

După un an în care activitatea didactică s-a desfășurat fie online, fie hibrid, pentru începutul acestui an, reprezentanții universității au decis ca activitățile didactice să se desfășoare cu prezența fizică a studenților.

Au fost luate toate măsurile pentru a se asigura desfășurarea în condiții de maximă siguranță din punct de vedere epidemiologic a tuturor activităților pe care le vom derula, universitatea având infrastructura necesară care să faciliteze desfășurarea procesului didactic pentru studenții aflați în dificultate din cauza unor afecțiuni.

Universitatea va actualiza măsurile luate în funcție de recomandările autorităților și situația epidemiologică ori de câte ori este nevoie.

Anul universitar începe cu vești bune pentru studenți

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

Pentru acest an, în campusurile universității au fost realizate lucrări majore de reparații; Colina Universității a intrat într-un amplu proces de reabilitare, astfel că amfiteatrele vor avea o nouă față, iar spațiile comune destinate studenților au fost complet reabilitate.

Lucrări de reparații s-au făcut și în cămine, dar și în alte clădiri ale instituției, iar procesul de reabilitare a corpurilor Universității va continua și pe parcursul anului universitar.

Totodată, programele de stimulare a studenților performanți vor continua și în acest an universitar. Studenții din anul I care au fost șefi de promoție în liceu sau care au obținut media 10 la bacalaureat vor primi un laptop, cazare și masă gratuite – în total, 60 de studenți. De asemenea, și programul „Fii în centru”, prin care studenții Universității vor primi burse de până la 100.000 de euro pentru proiectele care vizează dezvoltarea și digitalizarea universității va continua și în acest an.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

În anul universitar 2021-2022, la Universitatea Transilvania din Brașov vor studia aproximativ 20.000 de studenți, dintre care, aproape 5.000 sunt în anul I, la programele de licență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.