Anunț începere proiect ,,Dezvoltarea firmei GAV AUTO TEAM SRL prin achiziția de echipamente performante”

GAV AUTO TEAM S.R.L., cu sediul in Mun. Brașov, Str. Narciselor nr. 56, județul Brasov, Regiunea Centru, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „Dezvoltarea firmei GAV AUTO TEAM SRL prin achiziția de echipamente performante”, cod SMIS 133225, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii: 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltarii și Administratiei în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar. Data începerii proiectului este 01.08.2019, iar data finalizării proiectului este 31.03.2023.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Valoarea totală a proiectului este de 657.896,62 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 423.558,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea societații GAV AUTO TEAM SRL în domeniul întreținerii si repararii autovehiculelor, prin oferirea de servicii complete, de calitate, concomitent cu utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu si utilizarea eficienta a resurselor. Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Achizitia de echipamente si utilaje noi, in vederea dezvoltarii serviciilor prestate de societate – 19 buc.

2. Achizita de echipamente în scopul obtinerii unei economii de energie (utilizarea surselor regenerabile de energie) – panouri solare;

3. Crearea a 5 noi locuri de munca, din care 1 din categorii defavorizate;

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

4. Achizitia de echipamente IT – 2 buc.

Proiectul va avea un impact pozitiv la nivel local și regional, prin crearea de noi 5 locuri de muncă, din care 1 pentru persoane devaforizate. Dezvoltarea firmei, creșterea cifrei de afaceri, va avea un efect benefic pentru stimularea economiei locale și regionale, prin intensificarea relațiilor comerciale cu clienții și furnizorii.

GAV AUTO TEAM S.R.L.

Date de contact beneficiar:

 Adresa: Mun. Brașov, Str. Narciselor nr. 56, județul Brasov,

Tel. 0740040220, Fax -, Mail gavauto@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.