Anunț începere proiect: ‘Diversificarea și dezvoltarea activității turistice a societății BRASROM SRL prin inovare’

Proiectul „Diversificarea și dezvoltarea activității turistice a societății BRASROM SRL prin inovare”, cod MySMIS 132225 , finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC BRASROM SRL și are o valoare totală de 1.337.465,99 lei, din care 894.413,44 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltarii și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.08.2019 – 30.09.2021.

Obiectivul proiectului se rezumă la dezvoltarea activității de turism din regiunea Brașov, prin creșterea capacității de cazare a vilei Rainer dar și îmbunătățirea calității serviciilor turistice la nivelul structurii de cazare, asigurând respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerințele unei economii de piață dinamice.

Citeste și:  Site-ul onrc.ro și platforma ONRC nu funcționează din data de 24.11.2022. Ele sunt blocate pe perioadă nedeterminată din cauza operatorului de internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.